• Telefoon : 0493-490433
  • E-mail : info@kinderdagverblijfziezo.nl
29okt
2018
0

Contact met…

Wij hebben goed nieuws! We hebben namelijk al contact gehad met Sinterklaas.
Hij heeft ons gebeld en we hebben samen het een en ander doorgesproken.
Ieder jaar vindt Sint het geweldig om met zijn pieten naar Ziezo te komen.
En ook dit jaar staat Ziezo op zijn bezoekerslijst.
Onderstaande geldt voor alle kinderen die op Ziezo zitten, of dat nu in Asten, Bakel, Someren of Someren-Eind is:

Vorig jaar hadden we voor alle kinderen tot 4 jaar een Meet&Greet georganiseerd.
Hier waren we niet helemaal tevreden over, dus dit jaar hebben we samen met Sinterklaas weer een nieuw plannetje bedacht.
Sinterklaas zal op:
vrijdag 23 november
maandag 26 november
woensdag 28 november
op Ziezo in Someren-Eind logeren. Tussen 17.30 uur en 19.00 uur zijn alle kinderen tot 4 jaar welkom om bij Sint en Piet op visite te komen. Dus heb je zin om Sint te zien, kom dan op 1 van deze dagen eventjes binnen wippen, misschien heeft Sinterkaas zelfs wel een kadootje voor jou

Op woensdag 28 november om 15.30 uur is Sinterklaas er voor alle kinderen vanaf 4 jaar om gezamenlijk een potje pepernoten-bingo te spelen! Ieder jaar heeft Sinterklaas kadootjes over, en ook dit jaar vindt Sint een potje bingo dan wel een hele gezellige manier om deze kadootjes te verloten. Pechvogels zijn er deze middag niet, want iedereen krijgt een kadootje mee naar huis. Het zou wel kunnen dat je een bofkont bent en dus met 2 kadootjes naar huis gaat. We spelen 3 bingo-rondes. Het zal ongeveer 45 minuten duren.

Mocht het nu zo zijn, dat je kinderen hebt in verschillende leeftijdscategorieën dan ben je vrij om ze mee te nemen naar elkaars Sintfeest. Geef bij Sint eventjes aan als je oudste kind niet naar de Bingo komt, dan geeft Sint graag alvast een kadootje mee.

Spring naar werkbalk