Baby-dreumes

De Baby – dreumes groep

 

Wanneer je 9 maanden in mama’s buikje hebt gezeten, en daarna in alle warmte je gezinnetje en thuis mag leren kennen,  is het natuurlijk heel belangrijk dat jouw ouders de tweede beste thuis uitzoeken als zij weer moeten gaan werken.
Daarom vertellen we je heel graag hoe dit plekje bij ons is. 

Allereerst zijn wij dol op warmte. Sfeer vinden wij heel belangrijk.
Wij willen dat jij weet dat je welkom bent, en dat wij het een eer vinden dat we jou mogen leren kennen. 
Wij vinden het belangrijk dat we samen met papa en mama bespreken wat jij nodig hebt. Of jij graag slaapt, goed eet, of misschien iets niet fijn vindt? Want alle kindjes zijn anders. 
Daarom vinden wij het ook heel belangrijk dat we werken met ons hart. Behalve dat je nog veel zorg nodig hebt, zijn we ook al bezig met het ontdekken van jouw eigen wereldje, jouw eigen ik, jouw zintuigen en de omgeving waarin jij op dat moment aanwezig bent. Wij vinden het heel leuk om samen met jou deze wereld te ontdekken. Vaak doen we dit samen met Puk. Elke dag komt Puk, onze handpop, eventjes op bezoek. Hij zingt mee met de liedjes, ontdekt hoe bijvoorbeeld een veertje voelt aan je hand of juist onder je voetje, komt even knuffelen of meespelen. Vooral samen ontdekken is hier het toverwoord.

Als je eraan toe bent om je wereldje te vergroten, doordat je meer inzicht krijgt in de dingen om je heen, draai je mee met de peuter uurtjes in de peutergroep. Hierbij wordt het ‘wij’ belangrijker dan het ‘ik’.

Kinderdagverblijf Ziezo

CONTACT:

Tel: 0493-490433
Email: info@kinderdagverblijfziezo.nl