• Telefoon : 0493-490433
  • E-mail : info@kinderdagverblijfziezo.nl

Onze visie

Samen met andere kinderen willen wij een vrolijke, gezellige dag beleven, vol leuke en avontuurlijke bezigheden, die ten doel hebben een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van je kind. Dit doen wij door creatieve activiteiten te verzinnen en oprechte aandacht te geven aan ieder kind. Zelf besjes plukken en daar samen jam van bereiden, samen op zoek naar kabouters in de bossen, samen kokkerellen, samen grapjes uithalen, kortom samen een fijne dag beleven en samen op avontuur!

Hoe we dit ten uitvoer brengen kun je lezen in ons pedagogisch beleidsplan. Deze kunt u vinden onder het kopje “downloads”.
Dit pedagogische beleidsplan is zeer uitgebreid en gaat diep in op onze visie en onze werkwijze.

Ons Team

Ziezo is een kinderdagverblijf waar vakmensen werken met passie! We bieden je een warm liefdevol plekje met veel leermomenten en zorgen voor liefdevolle, uitdagende en effectieve begeleiding. Zo helpen wij kinderen in staat te stellen tot bloei te komen en hun kwaliteiten en talenten te ontwikkelen.

De volgende teamleden kom je tegen op Ziezo:
Fanneke      directie/groepsleidster bij de BSO op dinsdag
Annette       groepsleidster bij de peuters op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Anouk         groepsleidster bij de BSO op maandag, en donderdag
Dieuwertje groepsleidster bij de peuters op maandag t/m vrijdag en bij de BSO op donderdag en vrijdag

Oudercommissie

Omdat wij samen met de ouders zorg willen dragen voor ieder kind is communicatie met ouders op Ziezo erg belangrijk. Ook vinden wij het belangrijk om onze werkwijze samen met de ouders te analyseren en waar nodig is aan te passen. Het is fijn om een klankbord te creëeren waarbij wij, samen met de ouders de mogelijkheid hebben om te praten en te denken over alles wat leeft op Ziezo.  Samen met de oudercommissie vergaderen we hier  een aantal  keren per jaar over.
Heeft u interesse om deel te nemen aan deze oudercommissie, dan kunt u dit bij ons kenbaar maken.
De leden van de oudercommissie:
Roland Roovers (Papa Imke en Lynn)
Harriette Verhoeven (Mama Thomas en Luuk)
Annieck Derks (Mama Sven en Ninke)