• Telefoon : 0493-490433
  • E-mail : info@kinderdagverblijfziezo.nl

Onze visie

Samen met andere kinderen willen wij een vrolijke, gezellige dag beleven, vol leuke en avontuurlijke bezigheden, die ten doel hebben een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van je kind. Dit doen wij door creatieve activiteiten te verzinnen en oprechte aandacht te geven aan ieder kind. Zelf besjes plukken en daar samen jam van bereiden, samen op zoek naar kabouters in de bossen, samen kokkerellen, samen grapjes uithalen, kortom samen een fijne dag beleven en samen op avontuur!

Hoe we dit ten uitvoer brengen kun je lezen in ons pedagogisch beleidsplan. Deze kunt u vinden onder het kopje “downloads”.
Dit pedagogische beleidsplan is zeer uitgebreid en gaat diep in op onze visie en onze werkwijze.

Ons Team

Ziezo is een kinderdagverblijf waar vakmensen werken met passie! We bieden je een warm liefdevol plekje met veel leermomenten en zorgen voor liefdevolle, uitdagende en effectieve begeleiding. Zo helpen wij kinderen in staat te stellen tot bloei te komen en hun kwaliteiten en talenten te ontwikkelen.

Maak hier kennis met ons team dat iedere dag klaar staat om uw kinderen te verzorgen.

Oudercommissie

Omdat wij samen met de ouders zorg willen dragen voor ieder kind is communicatie met ouders op Ziezo erg belangrijk. Ook vinden wij het belangrijk om onze werkwijze samen met de ouders te analyseren en waar nodig is aan te passen. Samen met de oudercommissie hebben we verschillende keren per jaar een vergadering hierover.
Heeft u interesse om deel te nemen aan deze oudercommissie, dan kunt u dit kenbaar maken bij ons of  bij 1 van de leden van de ouderraad:
Marieke van Stolwijk         mama Juul en Siem
Marieke van Lierop            mama Roos
Miranda Smits                    mama Loek
Hanneke van de Ven          mama Eva en Stijn