Ons team

 

Een jong kind doet enorm veel ervaringen op. Het ontwikkelt zich in hoog tempo en staat steeds opnieuw voor spannende en nieuwe ervaringen. Dat roept veel emoties op. Kinderen moeten foutjes mogen maken, zich veilig en vrij voelen om emoties te uiten, wetende dat er altijd iemand is die met liefde wil luisteren. 

Ons doel is het realiseren van een veilige, warme plek voor kinderen, waar de kinderen zichzelf kunnen zijn op een ontspannende manier. Een veilige plek waar kinderen spelen, op een ongedwongen wijze. Een plek met de juiste mensen waar ouders vertrouwen in hebben. Een plek waar een ouder er vanuit kan gaan dat het kind niets tekort komt, zowel op het gebied van verzorging, als aandacht en ontwikkelingsmomenten. Stabiliteit en herkenbaarheid is voor ons een voorwaarde. Daarom heeft iedere groep vaste begeleiders.

Opvang betekent naast verzorging en voeding een deskundige, professionele en pedagogisch geschoolde leiding met liefde voor de kinderen en het werk.

Eigenschappen als een warme persoonlijkheid, gezelligheid en vrolijkheid, creativiteit, humor en spontaniteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Kinderdagverblijf Ziezo

CONTACT:

Tel: 0493-490433
Email: info@kinderdagverblijfziezo.nl